Over ons

Vanuit een passie voor grafisch vormgeven en ervaring met webdesign, audiovisuele werkzaamheden en monteren, is er bij Makegrafisch een flinke expertise opgebouwd met verschillende software. Met deze expertise helpen wij jou graag verder bij het kiezen van de juiste software.

neem contact op

Wij staan voor klantgerichtheid en professionaliteit en vinden daarbij het persoonlijke contact erg belangrijk. Of je nu al jarenlange ervaring hebt met verschillende software of hier nu pas net mee begint, we helpen jou dan ook graag bij al je vragen. We streven ernaar om jou binnen 24 uur te voorzien van een antwoord en een advies, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

bekijk de meest gestelde vragen

We onderscheiden ons van andere partijen door onze kennis van de producten en uiteraard door het aanbieden van de permanente software van Adobe via een eenmalige aankoop. Daarbij geven we je volledige support na het bestellen. Wanneer je ergens tegenaan loopt en er niet uitkomt, hoef je ons slechts een seintje te geven. Met onze ervaring en kennis helpen we jou graag verder, hoe ingewikkeld je vraag wellicht ook is.

Ben je na de aanschaf van de software toch niet helemaal tevreden? Ook dan helpen we jou. Met onze 100% geld-terug-garantie, zorgen wij ervoor dat jij je geld terugkrijgt en achteraf geen spijt hoeft te hebben. Meer informatie hiervoor vind je terug in onze algemene en herroepingsrecht voorwaarden.

MakeGrafisch is Adobe’s officiële Gecertificeerd reseller. Wij zijn partner van Adobe zodat onze klanten werken met de beste grafische software, de ultieme garantie op legitieme software met een gegarandeerd werkend product.

Maak een afspraak

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen over onze producten, neem dan gerust vrijblijven contact met ons op. Dit gaat gemakkelijk via ons contact formulier.

+31 (0) 622 502 416
info@makegrafisch.nl